• Vážení hráči, Dne 30.4.2024 (úterý) bude hra aktualizována na verzi 2.311. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Statistika nude je .........

DeletedUser

Guest
Dneska se podíváme na vývoj našeho světa. V čele žebříčku Aliancí jsou Berušky. Jediného hráče z celé aliance kterého znám je Charlenar, který je taky na prvním místě v žebříčku této aliance má již 6 měst. Ale z archívů vím, že Berušky jsou velice nebezpečná aliance, která má vždy ty nejvyšší ambice. Nejvíce měst mají na moři 44 a také okupují hranici M44/45. Většina hráčů sice nemá korunku za vyhraný svět, ale zkušenosti už určitě mají a pod dobrým vedením může tato aliance myslet na nejvyšší stupínek. Všechno opět bude záležet, jak dlouho to lidem vydrží a jestli se rychle nerozhádají.
Na druhém místě je aliance Vallhala pod vedením Sladkého Piškota. Jejich hráče neznám prakticky vůbec, takže nemohu hodnotit, jací budou bojovníci. Ale již podle projevu zakladatele a vůdce Piškota zde na fóru předpokládám, že se určitě budou snažit být hodně v popředí. Aliance je umístěna velice kompaktně u samého středu mapy, ale převážně na pomezí M44/45. Tzn že si budou s Beruškami překážet. Leda že by uzavřeli spojenectví.
Třetí místo drží aliance Immortals. Zde mi některá jméno připadnou známá, ale v boji jsem se s nimi nepotkal. I tato aliance působí na hranici M44/45. A to je příslib velkých bojů. Jelikož o této alianci a hráčích moc nevím, tak netuším, co bych k nim napsal.
Na dalších pozicích jsou aliance GREPOLAND, Black n White, Aliaba, Erigera a další.
Na 53. místě je má domovská aliance. Njn není každý den posvícení. Nicméně jsme jen čtyři a bohatě nám to zatím stačí.
Už se těším na vývoj mezi prvními třemi aliancemi. Bude to určitě řežba jak se patří. Pokud to půjde, budu se snažit dodat i jiné informace, než jen statistické údaje.
Tak můžete směle diskutovat. Ale prosím bez osobního napadání. Jinak vám diskuzi zruším a můžete si to psát kde chcete.

Aliance.jpg
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Další díl statistiky. Podíváme se na žebříčky a jak si kdo vede.

Jak zmínil Sladkej Piškotek v diskuzi, tak Berušky malinko spadly. Sice svůj propad zastavily, ale jestli nahradily kvalitu kvantitou, to je otázka do budoucna. Zeptal jsem se charlenara, pročpak opustil Berušky. S dovolením cituji jeho odpověď: „No protože vedení vedlo alianci způsobem, který se mě a řadě lidí nezamlouval. Takže nás nakonec odešlo více a máme novou alianci.“. Co za tím je nebudu zjišťovat. Tohle je blog a né drbárna. Nicméně tímto se do čela aliancí vyhoupla právě Piškotova aliance Valhalla, která si přidala ke svému jménu ještě přídavek, takže celý název zní Valhalla Rising.

Když už jsem zmínil charlenara z jeho nové aliance Epidemie, tak ten vede žebříček bojovníků. Se svými 33.000 body je v čele o více jak 20.000. A tomu říkám panečku nářez. Popravdě řečeno mu trošku závidím. Kam se na něj hrabu.

Žebříček stavebních bodů vede o něco málo Sokar1905 z Valhally. Stejný počet měst mají charlenar a Briz0wn z Black n White, který je na čtvrtém místě. Před něj se vecpal Smaho z Valhally, který má šest měst. Ještě jeden hráč má 7 měst a to EsoRimmerCZ z Black n White. Nicméně ten je až za první desítkou.

Žebříček nejbojovnější aliance prozatím drží Berušky. Za nimi je Valhalla a ALIBABA. Rozdíly nejsou nijak velké a dají se smazat docela rychle.

Stavební body hráči:
screenshot_00001.jpg
Stavební body aliance:
screenshot_00002.jpg
Bojové body:
screenshot_00003.jpg
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Další díl Statistiky je zde. Sice to trvalo, ale konečně jsem se k tomu dostal a dodělal to.

Opět, tak jak je zvykem na každém světě, zde probíhají na začátku velké změny. Přechody hráčů z jedné aliance do druhé, přesuny a sloučení celých aliancí dohromady. Někteří hráči, a to i ti zkušení, raději končí. Prostě klasický začátek nového světa. A stejně jako na všech světech s dobýváním je úmrtnost těch méně aktivních na denním pořádku.

Co se týče aliancí, nastala jedna velká změna. Valhalla Rising se spojila s Immortals a vznikla velká a silná aliance Valhalla Immortals. Další v pořadí je Alibaba a těsně za nimi je Black n White. Všechny tři aliance mají velký bodový náskok před ostatními. Na čtvrtém místě v tabulce jsou Berušky s téměř o milion bodů méně. Na Berušky tlačí počtem hráčů malá, ale o to více aktivní aliance A tak tu žijem. To je žebříček Stavebních bodů. Nicméně i co se týče Bojové aktivity, je situace naprosto stejná.

screenshot_00007.jpg screenshot_00008.jpg

Mezi hráči nastalo mnoho změn. Hráč charlenar resetoval svůj účet na tomto světě. Důvody nevím, ale pokusím se je ještě sehnat a následně publikovat. Dalším překvapením je hráč Sokar1905, který předává všechny své města spoluhráčům v alianci. Takže hned první dva hráči z minulého žebříčku statistiky jsou mimo. Tím se do čela dostal Briz0wn z BnW, následovaný hráčem Smaho z Valhally a třetí místo okupuje nešo z BnW.

screenshot_00004.jpg

V Bojových bodech je v popředí ještě Sokar1905. Ale díky jeho evidentnímu konci považuji za vedoucího hráče Briz0wna. Na druhém místě je tak palni z A tak tu žijem a na třetí příčce je *zlá.holčička* z Valhally.

screenshot_00005.jpg
 
Nahoru