• Vážení hráči, Dne 30.4.2024 (úterý) bude hra aktualizována na verzi 2.311. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru
  • Vaši zvědové spatřili hordy lodí, které se shromažďují na obzoru. Vaším úkolem je potápět lodě v mlžných mořích a bránit své vody! Taková akce samozřejmě potěší bohy a Áres vás odmění jedinečnými odměnami. Odpovíte na jeho volání?Více informací najdete na herním fóru

Aktualizace Pro pokračování hry na platformě pro Android bude vyžadován systém Android 7.1.1 nebo vyšší.

mikosansobi

Grepolis tým
Milí hráči,

Upozorňujeme všechny hráče, kteří používají zařízení se systémem Android a hrají prostřednictvím naší aplikace pro Android, že od 31. července 2024 bude pro další hraní hry Grepolis nutné používat zařízení se systémem Android verze 7.1.1 nebo vyšší.

Toto opatření je nezbytné pro zachování kvality hry a zajištění plynulého zážitku pro všechny hráče. Tato změna znamená, že od 31. července 2024 již nebudeme nabízet aktualizace naší herní aplikace pro zařízení s verzí systému Android nižší než 7.1.1.

Aby nedošlo k případným komplikacím, ujistěte se, že verze systému Android ve vašem zařízení bude před koncem července alespoň ve verzi 7.1.1.

Novějších verzí systému Android se tato změna netýká, stejně jako verzí pro iOS a prohlížeč.

V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte obrátit na náš support tým.


Váš Grepolis tým
 
Nahoru