• Vážení hráči, Dne 30.4.2024 (úterý) bude hra aktualizována na verzi 2.311. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Odpovídací téma

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser7382

Guest
Když je to v lese, námořní to nejsou. Když se plíží tiše, nemůžou to být ani jezdecké jednotky, ale jsou nejrychlejší. Ani mýtické to nejsou, protože jsou velké a hlučné a mezi nimi jsou i létající a námořní mýtické jednotky. Nejspíše jsou to střelecké pozemní jednotky vyjma katapultu. Např. lučištníkovi nestačí jen luk, ale potřebuje i šípy a práče potřebuje kromě praku i kameny. A tyto jednotky jsou i celkem rychlé. Katapult je pomalý a hlučný, ale jinak by to sedělo.
 

DeletedUser

Guest
Chvíli jsem dumal :) Dobrá otázka. Váhal jsem mezi dvěma možnostmi a nakonec je zkombinuji :))
Hraničářský lučištník (hraničáři)
 

DeletedUser

Guest
Hadanka

Myslim si taky te to budou pozemni strelecke jednotky:):):grepolis
 

DeletedUser

Guest
jednotka , co se hleda musi umet střilet . katapult je moc pomali . lukostřelec má casti brnení to nebude moc tiché .


:grepolis
:grepolis
:grepolis


podle mě na 100% to jsou práčata
 

DeletedUser

Guest
Pravdepodobne se jedna o predsunute pruzkumne jednotky ktere ziskavaji informace o teritoriu - prostredi, sile nepritele, zasobovacich cestach, bojovich zalohach, muzou vest klamny utok ale bez podpory hlavnich sil by byli znicene. Jako zbran muze byt i tuzka a papir na ktery nakresli i mapu s potrebnymi udaji.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru