• Vážení hráči, Dne 30.4.2024 (úterý) bude hra aktualizována na verzi 2.311. V důsledku toho se do hry nebudete moci po určitou dobu přihlásit. Níže naleznete podrobný seznam změn. Děkujeme za pochopení. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze světa Zakynthos

mikosansobi

Grepolis tým
Jak jsem již psala v jiném postu, vzpoura se plánuje. Bohužel, letos ještě implementována do hry nebude. Samozřejmě se může info změnit a hráče budeme informovat v předstihu. Momentálně běží světy s Olympem, ale vrátí se zpět i Dominance a Divy.
 

DeletedUser12811

Guest
mohu se zeptat kdy cca bude spuštěn nový svět ?
abych podle toho mohl domluvit lidi a udělat organizační věci :)

děkuji za odpověď
M.P.
 

mikosansobi

Grepolis tým
Nový svět by měl být spuštěn začátkem září. Opět to bude svět s Olympem. Další nastavení prozatím neznáme.
 

DeletedUser11616

Guest
JOJO :D řekni mu :D potřebuji od někoho brát pěkná vystavěná města :) nejbližší svět s divy,nebo dominancí...olymp nepujdem to je ideal pro domečkáře není to dotáhnuté ještě :)
Však od toho máš ty spoluhráče, aby si od nich bral pěkná vystavěná města, vy budete strašná parta zabijáků:D
 

DeletedUser12811

Guest
Však od toho máš ty spoluhráče, aby si od nich bral pěkná vystavěná města, vy budete strašná parta zabijáků:D
ty aby sis se neozval :DDDDDD ano jsme .... mám tam Brouka Pytlíka , Gedžitku taky Bořka stavitele a dokonce tam na zaskok přijde i Pat s Matem....jo a abych nezapomněl,tak i Chuck Norris říkal,že bude po slepu klikat,ale ten se jeste rozmyslí podle toho zda bude proti nam aspon nějaky Rambo,nebo nějaka velká anakonda .... jinak to prý nema cenu :D
 

DeletedUser12898

Guest
Ten Olymp to je strašná blbosť a je to celé nedomyslene,aliancia ešte ani nevlastní chrám a celá aliancia môže kúzliť na útoky.
 
Nahoru